WP_20150314_003.jpgHoksasin tänään, että mun postaukset tänne liittyy aika paljon aina hoitoihin tai syöpään.. Mutta kuten aikaisemmin kirjoitin, mun elämä on niin paljon muutakin. Nyt tuli tunne, että ei varmaan haittaisi jos sekin täällä blogissa näkyisi. Joten tässä melkoisen syöpävapaa postaus tällä kertaa. Postaus kivasta päivästä ja eläköön huuto viruksen selättämiselle! :)

Tänään kun avasin silmäni kymmenen jälkeen aamupäivällä, aurinko tulvi sisään tähänkin risukasaan ja arvasin, että tästä tulee hyvä päivä. Varmuudeksi tarkastelin hiljalleen vielä eilen kolottaneet jäseneni: Ei kolotuksia, ei päänsärkyä ja muutenkin olo varsin bueno! 

Meijän neiti lähti kaverinsa luokse kyläilemään ja perheen miesväki lähti vaihtaan kesärenkaita. Aah, hiljainen talo! Päätin mennä nauttimaan aamuteeni aurinkoiselle kuistille, mutta nautintoa häiritsi aikalailla se kaameus, että meidän kämppä oli kuin pommin jäljiltä.. Näin siinä voi käydä, kun äiti sairastuu ;) No mutta kun vire oli kohdillaan, niin hihat ja moppi heilumaan.. parin tunnin päästä olikin jo ihan toinen meininki... Ihanaa, siisti koti..  <3 Ja toinen ilon aihe, kattilallinen lempiruokaa, kalakeittoa, padassa porisemassa. Ja mikä parasta, se jopa maistui kalakeitolle, eikä myrkylle, niinkuin kaikki vielä eilen, kiitos sytostaattien.

Perheen kotiuduttua meidän poitsu lähti käymään lähipuistossa ystävänsä kanssa. Kun pojat eivät vastanneet puhelimeen hetken ulkoilun jälkeen, kaivoin fillarin talviteloilta ja lähdin katsomaan mitä puuhaavat. Pojat tulivatkin vastaan aika lähellä kotia, mutta kertoivat, että puistossa oli eräs vähän vanhempi poika nimitellyt ja kiusannut. Näistä alkaa aina äidillä savu nousemaan korvista. Tiesin, kenestä pojasta oli kysymys ja kun kerta ei ollut ensimmäinen, niin päätin, että lähdemme takaisin puistoon selvittämään asiaa. Ja saatiinhan asia selvitettyä keskustelemalla homma läpi ja ikävä tilanne päättyi hyvin reiluun kättäpäälle sovintoon. Kuinka tärkeältä onkaan olla läsnä näissä lasten arjen haasteissa!  

Iltapäivällä saatiin vielä huippuvieraita, ystäviä :) On muuten hauskaa, että lasten kavereiden kautta mun elämään on tullut muutamakin tosi ihana ja hyvä ystävä.. Mun lapset selvästi valikoi itselleen huippuja kavereita, joten ei kai ihme, että niiden vanhemmatkin on huippuja <3 Parasta on, kun lapsilla on jo niin omat jutut, ja äidit saa keittiöterapioida ihan rauhassa, lasten vauvajanallergioista maailmanpolitiikkaan, huikeeta! :) 

Ja kun kerran tuli yllätyspirtee päivä, yllätyshyvä makuaisti ja yllätyshyviä yllätysvieraita, niin ei kai voinut muuta kuin käynnistää grillikauden! jippii!!! Hyvä ruoka, parempi mieli. Ja tänään onneksi mieltä piristi kovin monet muutkin asiat kuin ruoka! Tällaisia päiviä lisää, kiitos! 

WP_20150314_005%20%281%29.jpg

 

Ihania aurinkoisia grillikelejä ja rakkautta kaikille! <3