Kortisonit, mikä ihana tekosyy heittää rytmit ihan päin prinkkalaa. Mä olen muutenkin huono rytmeissä, nyt sitten ihan mahdoton. Viime yönä suunnittelin nukkumaan menemistä siinä vaiheessa kun puoliso alkoi heräilemään töihinsä. Mulla oli kyllä varsin tehokas yö - järjestin pyykit ja hinnoittelin kirpparikamat ja jollain ihmeen keinolla aivotkin oli toimineet sen verran, että sain pari opiskelujuttuakin valmiiksi.EI nyt ehkä maailman mahtavinta tekstin tuottamista, mutta valmista tuli :) Noh, nukuin siis aamu kuudesta seitsemään, lykkäsin lapset kouluun ja eskariin ja tulin nukkumaan koko päiväksi. Käyhän se näinkin. 

Taxot on edelleen päästäneet melko kohtuullisilla sivuoireilla. Huhupuhe siitä, että hoidot on toisella kierroksella helpompia saattaa siis pitää paikkansa. Vielä en uskalla liputtaa sen puolesta, mutta ainakin nyt tuntuu vielä ihan siedettävältä. Kpapulan kaltainen tokkuraväsymys on kyllä ollut läsnä tämän päivän aikana, mutta se voi toisaalta selittyä myös sekavasta rytmistä ja univaikeuksista. Kuumat aallot on häiritsevintä, mutta toisaalta niitä ollut enemmän ja vähemmän viimeiset neljä vuotta jo muutenkin. Suun hoitoon varauduin tällä kertaa tosi hyvin, söin jäitä ahkerasti koko tiputuksen ajan, hankin kunnon repertuaarin erilaisia kuivan suun hoitotuotteita. Voihan olla että ennaltaehkäisy on auttanut siihen, että viime kerran tosi ikävät oireet ei nyt ole tulleet. Makuaisti muutoksia kyllä on jonkun verran, mutta nekin kohtuullisia.

Viime kierroksella ryhdyin sairastumiseni aikoihin aika radikaaleihin ruokavaliomuutoksiin. Ruokavalion avusta syövän hoidossa puhutaan paljon. Tälläkin kertaa ennen hoitojen aloittamista pyrin kiinnittämään erityisen paljon huomiota siihen, että syömäni ruoka olisi mahdollisimman paljon sellaista, että syöpä ei siitä pitäisi. Mutta, toisin kuin viimeksi, nyt päätin, että hoitojen aikana en tasan stressaa mistään mitä syön, vaan syön just sitä mikä maistuu ja luotan myrkkyjen tehoon. Haluan nyt ajatella, että jos vain itse olen mahdollisimman hyvin voiva, niin nää hoidot menee hyvin..

Heräsin "päiväuniltani" tuossa yhdentoista aikaan illalla ja päätin lähteä nesteeltä hakemaan vähän evästä: tässä mun saldo :D .. Että kai näillä taas yhden yön elelee.. ;) 

 WP_20150309_002.jpg

Ps. oikeesti meinasin nyt vetää iltapalaksi pinaattikeittoa kylmänä (niinpä, eläköön makumuutoksie) ja unipillerin naamariini ja mennä nukkumaan. Jospa huomenna olisi sitten pirteempi päivä :)