Eilen olin koko päivän menossa, kävin tyhjentämässä kirppispöydän, palauttamassa keskustan kirjastoon kirjat. Samalla reissulla treffasin vertaissiskon, jonka kanssa rämmitään nyt hoitoja samassa tahdissa.  Pistettiin elämä makeaksi :)

WP_20150319_001.jpg

Poikettiinpa sitten paikallisessa syöpämuijien tissiliivikaupassakin. Neljä vuotta sittenkin tein aiheesta postauksen, kun mummovärit ärsytti. Nyt näytti siltä, että myönteistä kehitystä olisi tapahtunutväreissä, mutta hinnat (@£$€$£€ sisältää kirosanoja) oli edelleen ihan älyttömmät. No, hyvähän se on rahastaa tuotteilla, joita aika iso osa naisista käyttää, ja joita ei perus kauppojen valikoimista löydy. Joskin pakko sanoa, että muun muassa Lindex on kunnostautunut ottamalla valikoimiinsa pari mallia myös meille yksitissisille sopivia rintsikoita. Myöskin ulkomailta saa tilattua edullisemmin. Siispä rintsikoita en ostanut, niitä kun olen hankkinut muualta. Mutta mukaan tarttui pipohuivi hiusten lähtöä odottelemaan, sekä pirteet bikinit, joiden hinta kyllä kirpaisi, mutta kun nyt sattuivat olemaan niin mieleiset. Lisäksi ostin topin, jota voi käyttä ilman rintsikoita, erityisvarusteltu toppi siis ;)

Noh, Illalla pyyhälsin ystävän kanssa vielä meidän viikottaiseen jumppaan. Jotenkin ihan törkeen mahtavaa, että jaksaa ainakin vielä jumppailla ihan vanhaan malliin. Eli ainakaan vielä ei voi syöpähoitoja käyttää tekosyynä laiskottelulle. Vaikka, kyllä varmasti nää hoitojen vaikutukset tästä kumuloituu, että jaksaminen alkaa olemaan keväämmällä heikompaa. Mutta niin kauan kuin jaksan ja pystyn, niin iloitsen siitä. Ja kannustan muitakin liikkumaan - kyllä siitä vaan mieli ja olo tulee niin paljon paremmaksi <3 Mulla on kyllä kuntosalikorttikin voimissaan, pitäisikin oikeastaan aktivoitua entistä enemmän, jospa sitten jaksaisi hoidotkin paremmin. Nyt kuulen mielelläni kokemuksianne liikunnasta hoitojen aikana, jättäkää ihmeessä kokemuksianne ja mielipiteitänne kommenttikenttään :)

WP_20150319_002.jpg

Oikeastaan mulla oli tarkoituksena opiskella ja tehdä muutama rästi homma päivän mittaan, piti myös siivota kotona ja, ja, ja... mutta päivästä tulikin sellainen hyvänolon päivä - herkuttelua, shoppailua ja liikuntaa. Ja hyvä niin. Nyt jos koskaan täytyy antaa itselleen lupa vaan päästää itsensä sieltä missä aita on matalin ja kirmata sinne, missä ruoho on vihreintä :)