WP_20150407_002.jpg

Todella hyvin pääsiäisteemaan liittyen, minäkin heräsin vihdoin kuolleista! Lauantai aamuna herätessäni huomasin, että sytopöhnäpilvet rakoilivat vihdoinkin ja aurinko paistoi pilvien lomasta. Miten mahtavaa voida syödä normaalin makuista ruokaa ja juoda veden makuista vettä! Miten ihanaa, kun lihaksia ei enää kolottanut ja omalla päälläkin pystyi taas ajattelemaan!!! On kyllä jännä, miten se olo voi noin parantua yhdessä yössä, hupsista vaan! Tai ehkä se kannatti perjantaina purnata, niin heti alkoi helpottamaan :)

Pitkäperjantaihin asti kestäneen kärsimyksen jälkeen pääsiäisviikonloppu sujui siis i-h-a-n-a-s-ti! :) Puoliskoni oli saanut pari vapaalippua messukeskuksen autonäyttelyyn, joten autoista innostuneet isä ja tytär kävivät launataina katselemassa autoja.  Me poitsun kanssa käytiin sillä aikaa leffassa, kahvilla ja shoppailemassa. Illalla kerittiin vielä pihahommiin ja vitsit, että tuntui kivalta jaksaa taas touhuta koko päivä ilman päiväunia!! Sunnuntaina lapset menivät yökyläilemään kummilaan ja me miehen kanssa laitettiin elämä risaseksi ja haettiin mäkkäristä ruokaa ja katseltiin aivottomia elokuvia yömyöhään, parhautta! 

Olen myös huomannut, että sytopöhnästä heräämiseen liittyy myös herääminen ympäröivään todellisuuteen. Ihminen, tai siis ainakin minä. olen armollisesti rakennettu niin, että kun ei ole voimavaroja huomata epäkohtia, niin ne osaa sulkea aika hyvin ulkopuolelle.. Mutta nyt kun taas on energiataso kohdillaan, niin ne "epäkohdat" todella huomaa.. nurkissa juoksevat pölypallerot, keittiönpöydän alla olevan leivänmuruvaraston, jolla ruokkisi lintuperhettä muutaman kuukauden, vuoreksi kohonneen pyykkikasan.... joten matot ja tekstiilit heitetty ulos, lattiat luututtu ja pyykkikone laulaa. Ihana puhdas koti <3

WP_20150407_001.jpg

 

Nyt on hyvä tällä Muumimammalla hyvä mieli istua kuistilla ja juoda kahvia, joka maistuu KAHVILLE, ja nauttia keväästä ja hyvästä fiiliksestä!! 

Tähän sopii nyt loistavasti Elastisen sanat: 
Katse eteen ja suupielet ylöspäin!
Teen vastoinkäymisestä voimaa.
Katse eteen ja suupielet ylöspäin!
Antaa tulla! Kestän kyllä, periks en tuu antamaan. 

ILoista mieltä myös teille kaikille rakkaille lukijoille!